Wanneer kiezen voor een hielbeschermer

Geplaatst door Miss Emmy op

Wanneer kiezen voor een hielbeschermer

Hielbeschermers zijn inlegzolen die een oplossing bieden wanneer schoenen, hoge hakken of pumps niet voldoende aansluiten aan de voet en daardoor wrijving veroorzaakt aan de hak. Dit leidt vaak tot een pijnlijke hiel of zelfs tot blaren. Daarnaast kan het voorkomen dat je makkelijk uit je schoen slipt tijdens het lopen. Door het plaatsen van een hielbeschermer in je schoen komt er als het ware een kussentje rondom de hak te zitten. Dit zorgt voor meer draagcomfort door het veelal zachte materiaal van de beschermer en dit zorgt tevens ook voor een betere aansluiting in je schoen, hak of pump.

hielbeschermer inlegzooltje schoen

In ons assortiment hebben wij diverse modellen hielbeschermers. Ons best verkochte model is de transparante siliconen hielbeschermer; door het zachte siliconen materiaal en een volledige plakstrip biedt deze het meeste comfort en valt deze minder op. Daarnaast hebben we ook een goedkoper alternatief in het assortiment, welke in het beige en zwart beschikbaar zijn. Een iets duurdere zelfklevende versie in het beige en zwart zijn ook bij ons te verkrijgen.

Zeker bij het dragen van hoge hakken, pumps en sleehakken is een hielbeschermer in combinatie met een voorvoet inlegzooltje een populaire keuze. Want wie wil er nu niet goed voor de dag komen zonder dat je hiervoor pijn hoeft te lijden. Kijk daarvoor ook eens in ons assortiment voorvoetkussen.

Bestel uw hielzooltjes online

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties met verschillende eigenschappen zodat er voor u ook een gepaste optie verkrijgbaar is. Je hoeft de deur zelf niet uit en wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wanneer u voor 16:00 uur bestelt, kunt u uw bestelde hielbeschermers de volgende dag al per post verwachten.

Foto door @thiszun (follow me on IG, FB) via Pexels


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →