Reviews

Omdat Emmy's Happy Feet graag mensen blij maakt met hun produkten, zijn we dan ook erg blij als we een positieve review terug krijgen. Dat is toch waar het ooit voor ons allemaal om begon en waarom we deze winkel zijn gestart. Graag delen we enkele reviews met jullie! Wil je ons zelf ook jouw ervaringen delen, dat kan via ons contactformulier

Een review over ons best verkochte product, deze hielbeschermer:

"Gisteren via de post de inlegzolen ontvangen. Wat een topprodukt!!! Mijn veter lakschoenen kon ik niet lang dragen omdat altijd binnen de kortste keren mijn hiel van achteren kapot ging. Pleister op mijn hiel noch plakkers in de schoen hielpen niet, maar deze zooltjes zijn een zalfje! Heb weer hele leuke schoenen te dragen en niet voor in de kast." Ien, Zeist (juni 2020)

Twee reviews over deze transparante hielbeschermer:

"Ideaal en zacht voor mijn voeten en hielen. Ze verschuiven niet en mijn hiel wordt goed beschermd. Ik loop zoveel vrolijker op hakken nu. Ik vind het een uitdaging." Judith, Lelystad (juli 2019)

"Wat een verschil maakt dit uit, mijn mooie hakken kan ik nu eindelijk echt met plezier dragen en geen pijnlijke irritatie aan mijn hiel meer." SB, Den Haag (juli 2018)