Het trouwseizoen is aangebroken! Hoe zorg jij ervoor dat je jouw uitgekozen schoenen de hele dag aan kan.

Geplaatst door Miss Emmy op

In de lente en de zomer vinden elk jaar weer de meeste bruiloften plaats. Het is pas relatief kort dat hoge hakken gelden als het toppunt van vrouwelijkheid. Menig vrouw wil dan ook prachtige hakken aan onder haar bruidsjurk maar ook de gasten kleden zich vaak opperbest. Ook de vrouwelijke gasten dragen veelal pumps. Natuurlijk wordt aangeraden ze van te voren in te lopen maar als het heel warm is, zetten je voeten uit en kan het heel pijnlijk worden. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je ze toch langer kan dragen.....

hielbeschermer hakken inlegzool bruiloft

Elke vrouw die ze heeft gedragen heeft, weet dat hoge hakken doorgaans buitengewoon oncomfortabel zijn. De eerste uren gaat het nog wel, maar dan komt onvermijdelijk het doffe gevoel onder de bal van de voet dat op den duur kan overgaan in een misselijkmakende pijn. Dan zijn er de tegen elkaar gedrukte tenen, de druk op de knieën, de angst om van een trap te vallen, het zo over straatstenen manoeuvreren dat de hakken er niet tussen raken en onherstelbaar beschadigen, het noodgedwongen langzame lopen (iets waarover Christian Louboutin, de man achter de beroemde hooggehakte schoenen met de rode zolen ooit zei: „Dan heeft een man meer tijd om naar een vrouw te kijken.”). En, na tientallen jaren, mogelijk pijnlijke vergroeiingen aan de voet en rugklachten.

Er zijn vrouwen altijd hoge hakken zijn blijven dragen. Vaak heeft dat te maken met hun werk, zoals vrouwen met hoge functies in het bedrijfsleven maar ook koninginnen en prinsessen. Nieuwslezers – als ze in beeld zijn, tenminste, maar dan dragen ze ook wel heel hoge hakken.

Als je dan toch hoge hakken wilt dragen maak dan gebruik van de inlegzooltjes die zowel de hiel beschermen als het je voorvoet makkelijker maakt om een combinatie van beide. Dit zal je hoe dan ook verlichting geven en vooral op een dag als een bruiloft. Dat is als het goed is de dag van je leven! 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →